Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση ολοκληρώθηκε το πρώτο e-Marketing Conference για επιχειρήσεις στην Κρήτη.

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση ολοκληρώθηκε το e-Marketing Conference for Business στην Κρήτη.
Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών καθώς περισσότερα από 650 άτομα παρακολούθησαν την εκδήλωση στην κατάμεστη συνεδριακή αίθουσα Κ-28 του ΤΕΙ Κρήτης.
Το συνέδριο διοργάνωσαν τα μέλη του εργαστηρίου από το ΤΕΙ Κρήτης σε συνεργασία με την εταιρεία dotlogic και τελέστηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ.
Οι διοργανωτές του συνεδρίου, εν μέσω κρίσης, απέδειξαν ότι ο συνδυασμός της επαγγελματικής εμπειρίας με την ακαδημαϊκή γνώση, μπορεί να αποφέρει αποτελέσματα, υποδεικνύοντας επίσης ότι το μάρκετινγκ αποτελεί έναν από τους κύριους μοχλούς ανάπτυξης και διεξόδου από την κρίση.
Στα πλαίσια του συνεδρίου, καθηγητές, στελέχη της αγοράς, δημόσιοι φορείς αλλά και φοιτητές είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ενδιαφέροντα θέματα, καθώς επίσης και να ανταλλάξουν απόψεις για το e-Marketing. Οι εισηγητές αναφέρθηκαν στη χρήσης του διαδικτύου και των Social Media στην Κρήτη, στο Mobile Marketing, στο Social Media Marketing, στο SEO, στην Επιχειρηματική Ευφυΐα, στο Branding καθώς και σε πληθώρα άλλων σχετικών θεμάτων.

Από την ιδιαίτερη συμμετοχή αλλά και τις ερωτήσεις των συμμετεχόντων διαφάνηκε η προσδοκία και η ανάγκη για αντίστοιχες πρωτοβουλίες στην Κρήτη.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.