Ομιλία του Διευθυντή του Εργαστηρίου στην Ημερίδα: “Learn & Promote Yourself: Άδραξε την ευκαιρία και χάραξε τη δική σου πορεία”

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η Ημερίδα “Learn & Promote Yourself: Άδραξε την ευκαιρία και χάραξε τη δική σου πορεία” του Γραφείου Διασύνδεσης ΤΕΙ Κρήτης, την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015. Στην εποχή των προκλήσεων, της αβεβαιότητας και της ασάφειας, καθένας μας καλείται να επαναπροσδιορίσει τα σχέδια του και ευέλικτα να επανακαθορίσει στόχους, να θέσει προτεραιότητες και να διαμορφώσει  εναλλακτικά μονοπάτια για τη σταδιοδρομία του.

Οι ομιλητές της Ημερίδας μέσω των παρουσιάσεων τους έδωσαν απαντήσεις σε φλέγοντα ζητήματα όπως:

– Ποιες νέες δεξιότητες απαιτούνται  στη διαχείριση της σταδιοδρομίας;
– Υπάρχουν  καινοτόμες  μέθοδοι και εργαλεία που διευκολύνουν όσους αναζητούν, διερευνούν και σχεδιάζουν το επαγγελματικό τους μέλλον;
– Erasmus, Πρακτική, Social Media, Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα. Ταιριάζουν όλα σε όλους; Πως το ανακαλύπτω;

Σύγχρονοι προβληματισμοί, εύλογα ερωτήματα και απορίες, που συνοδεύουν τη λήψη κάθε μελλοντικής απόφασης συζητήθηκαν στην εκδήλωση.

Ο Διευθυντής του Εργαστηρίου e-Bi, κ. Ιωάννης Κοπανάκης αναφέρθηκε στην δημιουργία και ενίσχυση του επαγγελματικού προφίλ των φοιτητών και των αποφοίτων του Ιδρύματος  διαδικτυακά με την παρουσίαση “Personal Branding: Χτίσε το επαγγελματικό σου προφίλ και διαδικτυακά”.
Στο τέλος της Ημερίδας παρουσιάστηκαν “success stories” αποφοίτων – φοιτητών του ΤΕΙ Κρήτης οι οποίοι μοιράστηκαν την εμπειρία τους με το κοινό.

11248066_1214826525209749_2481264387897881530_n