Εφαρμοσμένα έργα

Έργα που έχει αναλάβει το e-BI Lab

Σχεδιασμός και υλοποίηση εφαρμογής για Android & iPhone συσκευές για τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης.

Ο ιστότοπος www.re-search.gr αποτελεί προσαρμοσμένη μηχανή αναζήτησης (Custom Search Engine – CSE) βασιζόμενη σε αυτή της Google και δίνει την δυνατότητα σε Έλληνες ερευνητές, αλλά και στο ευρύ κοινό να βρίσκουν πληροφορίες και υλικό από ιστοσελίδες ερευνητικών δομών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Η ομάδα του e-Bi συμμετείχε ως εκθέτης (exhibitor) στην κεντρική αίθουσα της εκδήλωσης Google DevFest 2015 παρουσιάζοντας το project “Πείραμα Ανάλυσης Συναισθήματος σε ελληνικά Tweets – Sentiment Analysis”  στους παρευρισκόμενους  οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να τη δοκιμάσουν ζωντανά.

Η Εφαρμογή των Κλειστών Ενοποιημένων Νοσηλίων(ΚΕΝ) του Ε.Σ.Υ αναπτύχθηκε και προσφέρεται από το e-Bi σε συνεργασία με το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. http://kenicd.e-healthnet.gr

Σχεδιασμός και υλοποίηση διαδικτυακής και έντυπης προβολής για το έργο «ΜΑΖΙ και η Ιεράπετρα ενάντια στη Φτώχεια και στον Κοινωνικό Αποκλεισμό» στο «Ευρωπαϊκό Έτος κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού (2010)» και του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ιεράπετρας. mazi.ierapetra.gr

Εθελοντική δημιουργία miniwebsite http://salata.ierapetra.gr για το εγχείρημα κατάρριψης ρεκορ γκίνες για την μεγαλύτερη σαλάτα στον κόσμο ως χορηγοί  διαδικτυακής προβολής.

Σχεδιασμός και υλοποίηση διαδικτυακής και έντυπης προβολής για το Σχολικό Πρωτάθλημα Κλασικού Αθλητισμού Β’ Φάση – Νότιος Όμιλος Ιεράπετρα, 19 – 22 Απριλίου 2010

Σχεδιασμός και υλοποίηση διαδικτυακής και έντυπης προβολής για το1ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ Εφήβων στην Ιεράπετρα, 27-29 Δεκεμβρίου 2009

Διάθεση συνιστώσας λογισμικού ModuleMaster 1.2 (Module Mass Copier / Remover + Across Portals) κατάλληλη να προσαρτηθεί σε σύστημα διαχείρισης περιεχομένου δυναμικών site με τη χρήση του οποίου γίνεται ευκολότερη η διαχείριση στοιχείων των ιστοχώρων που έχουν δημιουργηθεί με χρήση της πλατφόρμας διαχείρισης περιεχομένου DotNetNuke. Η διάθεση του γίνεται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Snowcovered.

Σχεδιασμός έντυπης προβολής για το 1st summer school on Mobility, Data Mining, and Privacy “I Know where you ‘ll be next summer !”, August 27th – September 1st, 2010, Rhodos Island, Greece.http://mss2010.modap.org/

Ανάπτυξη portal και διαδικτυακής διαχείρισης συνδρομών για το Σύλλογο Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.) Νομού Λασιθίου (http://www.seota.gr)

Ανάπτυξη πλήρους ηλεκτρονικής διαχείρισης συνδρομών για το Πανελλήνιο Συνδικάτο Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών (http://epay.psxem.gr/)

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Ιστοσελίδας του Τμήματος «Εμπορίας & Διαφήμισης» του ΤΕΙ Κρήτης (www.emark.teicrete.gr)

Δημιουργία του Archipelagos Wildlife Library, στα πλαίσια τουSTERNA (Semantic Web-based Thematic European Reference Network Application) is a Best Practice Network project supporting the objectives of the European Digital Library by pioneering the integration of semantically enriched digital resources in the natural sciences and history field.(wildlife.archipelago.gr)

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη της Πύλης A-ZMarketing.gr που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία των Εργαστηρίων Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικής Ευφυίας και Διαχείρισης Εταιρικής και Προϊοντικής Φήμης του Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του Τ.Ε.Ι. Κρήτης. Στόχος του είναι η διάχυση πληροφορίας και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ των επαγγελματιών και ακαδημαϊκών στον ευρύτερο χώρο του marketing. (www.A-ZMarketing.gr)

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη του portal για το Ινστιτούτου Θαλάσσιας και Περιβαλλοντικής Έρευνας Αιγαίου «Αρχιπέλαγος»

«Ενιαίο Gis Πληροφοριακό Σύστημα για το Δήμο Ιεράπετρας με Έμφαση στη Διαχείριση Υδάτινου Δυναμικού και των Αντίστοιχων Δικτύων Υποδομής», ΚΤΕ Κρήτης. (www.ierapetra.gr)

«Ανάπτυξη συστήματος τηλε-Αγοράς και Ηλεκτρονικού Εμπορίου» (e-mall) Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κοινοτικής Πρωτοβουλίας LEADER (2000-2006) μέτρο 1.2 «Ενισχύσεις σε Επενδύσεις – Στήριξη στην Επιχειρηματικότητα», ΚΤΕ Κρήτης. (www.e-lasithi.gr)

«Δίκτυο Οργάνωσης Πληροφόρησης και Προώθησης Αγροτικού Τουρισμού νομού Λασιθίου», Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κοινοτικής Πρωτοβουλίας LEADER (2000-2006) μέτρο 1.2 «Ενισχύσεις σε Επενδύσεις – Στήριξη στην Επιχειρηματικότητα» Παρεμβάσεις Αγροτικού Τουρισμού Ολοκληρωμένης Προσέγγισης, ΚΤΕ Κρήτης. (www.agrolasithi.gr)

Με τη χρήση του Power BI δημιουργήσαμε έναν διαδραστικό πίνακα που απεικονίζει κάποια από τα στατιστικά στοιχεία της τρίτης μελέτης Απορρόφησης Αποφοίτων του ΤΕΙ Κρήτης  για τα έτη 2010-2013 στην αγορά εργασίας, την οποία επιμελήθηκε το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Κρήτης.