Αναζητούνται επιχειρήσεις για ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακή προώθηση

Στα πλαίσια της συμμετοχής ομάδων από το τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης και το Εργαστήριο e-BI Lab του ΤΕΙ Κρήτης στο διαγωνισμό Google Online Marketing Challenge 2014 με χρήση συστήματος Google Adwords ζητάμε από επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται, να συμπληρώσουν την παρακάτω αίτηση. Ουσιαστικά θα πραγματοποιηθεί εντελώς δωρεάν προώθηση της επιχείρησης σας κόστους $250 για τρεις εβδομάδες (στα μέσα Μαϊου) από φοιτητές του τμήματος, για εκπαιδευτικούς λόγους.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις δεν έχουν καμία οικονομική υποχρέωση και μπορούν να δραστηριοποιούνται σε οποιονδήποτε τομέα (π.χ. Τουρισμός, Εμπόριο, Παροχή Υπηρεσιών κτλ) όμως θα πρέπει:

  1. Να διαθέτουν σύγχρονο Ιστοχώρο με επικαιροποιημένο περιεχόμενο (site – δεν αρκεί σελίδα στο Facebook)
  2. Να μην έχουν τρέξει καμπάνια Adwords τουλάχιστον για τους 6 τελευταίους μήνες (ή ποτέ).
  3. Να παρέχουν τις πληροφορίες που ζητούνται από τους φοιτητές σε σύντομο χρονικό διάστημα, αν είναι δυνατόν άμεσα (π.χ. πληροφορίες γενικά για την επιχείρηση, για τους λόγους που θέλει να προωθηθεί, τους πελάτες που θέλει να προσεγγίσει, πρόσβαση στα Στατιστικά του Ιστοχώρου κτλ).
  4. Να μπορούν να κάνουν, αν χρειαστεί, κάποιες μικρές αλλαγές στον ιστοχώρο τους, π.χ. να προσθέσουν μια Landing Page (είτε οι ίδιοι ή ο τεχνικός τους ή να δώσουν πρόσβαση στους φοιτητές)

Η επιλογή της επιχείρησης θα γίνει από τους φοιτητές με βάση την ποιότητα του ιστοχώρου, το αντικείμενο της επιχείρησης, τα ενδιαφέροντά τους κτλ. Θα σας ενημερώσουμε εμείς αν επιλεγεί η επιχείρησή σας. Το μέγεθος της επιχείρησης επίσης δεν έχει σημασία, μπορεί να είναι από ατομική έως ΑΕ. Η προώθηση θα πραγματοποιηθεί από ομάδες φοιτητών του τμήματος υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου καθηγητή του μαθήματος, Περακάκη Μάνου.
Επίσημη σελίδα διαγωνισμού στην Google: http://www.google.com/onlinechallenge/index.html

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω αίτηση το συντομότερο δυνατό:

UPDATE: Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον. Οι διαδικασία αιτήσεων έχει ολοκληρωθεί. Οι αιτούντες θα ενημερωθούν το συντομότερο σε περίπτωση που επιλεγούν από τις ομάδες των φοιτητών.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.